Kuinka valmistautua

Tatuointi
Ethän nauti päihteitä 48 h sisällä ennen tatuointiaikaasi, sillä ne ohentavat verta ja joskus jopa laskevat kipukynnystä.

Ennen tatuointiaikaasi tulisi nukkua, syödä ja juoda vettä hyvin. Voit valmistella tatuoitavaa aluetta jo etukäteen, rasvaamalla aluetta muutamia kertoja. Mitä kuivempi alue, sitä aiemmin tulisi aloittaa rasvaus. Peruskosteutus riittää. Näin takaamme hyvän tarttuvuuden musteelle, ja helpomman parantumisen tatuoinnillesi.

Jos tatuoitavalla alueella on ihokarvoja, voit ajella ne pois etukäteen. Artistimme välineistöön kuuluvat kertakäyttöiset karvanajohöylät, joten ei paniikkia jos tämä ei itseltäsi onnistu.

Vaatetuksen suhteen kannattaa valita mukavat vaatteet, joilla saat kuitenkin tatuoitavan alueen helposti esille. Vaatekaapin aatelit kannattaa jättää kotiin, mustetahravaaran vuoksi.

Takut
Takkuajalle saapuessasi, tulethan puhtain hiuksin. Mikäli sinulla on tyvikasvun värjäys aikeissa, teethän sen ennen varattua aikaasi.

Kunnioitathan artistien työrauhaa, ja jätäthän someen kuvaamisen vapaa-ajallesi. Mikäli haluat kuvata prosessia, varmista aina artistiltasi saatko kuvata.